Groenewegen B.V.
Het Ambacht 6
3155 AK Maasland

T (010) 591 75 66
F (010) 592 22 10
---------------------------
  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

KvK 24238278
Rabobank 3404.00.315
BTW nr. NL811146753B01

logo
Start arrow De Werkplaats arrow Algemeen
Algemeen Afdrukken

algemeen10.jpg Aannemersbedrijf Groenewegen B.V; beschikt over een grote werkplaats met veel machines en drie extra opslagruimtes waar we onze eigen voorraden houden. In onze werkplaats worden alle kozijnen, raamwerken e.d. door ons zelf gefabriceerd. Wij beschikken over de modernste machines, technieken en vakmanschap op het gebied van houtbewerking. Of het nu gaat om standaard werk of meer gecompliceerde werken, stuks werk of grotere aantallen, wij zullen er ons 100 % voor inzetten, om het gevraagde werk van u te realiseren.

Voor wat betreft timmerwerkzaamheden, vervaardigen we de standaard kozijnen, ramen en deuren, maar ook renovatie of aparte ontwerpen, zoals ronde kozijnen en togen, welke wij eventueel ook kunnen voorzien van de nodige grondlaag en evt. ook beglaasd.

Voor wat betreft interieurwerkzaamheden realiseren we de meest eenvoudige kastjes tot de op maat bestelde kasten, bureaus/balies, ook voor het opnieuw laten beplakken van bestaande balies moet u bij ons zijn. Ook voor ouderwetse schuiframen, trappen, overstekken (dakranden) en veranda’s draaien wij onze hand niet voor om.

Houtbewerking kan worden opgedeeld in voorbewerking en nabewerking. Bij voorbewerking wordt het hout of het plaatmateriaal ingedeeld en vervolgens afgekort/gezaagd tot werkstukken. Bij de nabewerking worden de onderdelen in de gewenste vorm gemaakt. De bewerking kan bestaan uit o.a. schaven, frezen, kalibreren en schuren.  


Fotoimpressie

Hieronder ziet u en fotoimpressie van onze werkplaats en onze machines. Wanneer u op de eerste foto klikt krijgt u een slide menu.


 
Volgende >

 
WebWestland