Groenewegen B.V.
Het Ambacht 6
3155 AK Maasland

T (010) 591 75 66
F (010) 592 22 10
---------------------------
  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

KvK 24238278
Rabobank 3404.00.315
BTW nr. NL811146753B01

logo
Start arrow Aan en Verbouw arrow Algemeen
Algemeen Afdrukken

aanbouw2.jpg Wilt u in korte tijd veel meer plezier, extra woonruimte in uw huis of bedrijf? Dan is het plaatsen van een serre /aanbouw de ideale oplossing. Of u nu een grote woonkamer, keuken, gezellige zithoek, hobbyruimte of kantoorruimte wilt hebben.  Aannemersbedrijf Groenewegen B.V. kan dit d.m.v. een serre of aanbouw voor u verwezenlijken.

Stijl en vorm
De stijl en vorm van uw serre / aanbouw zijn een belangrijke beslissing. Het ontwerp moet passen bij uw persoonlijke smaak en bij de stijl van het pand. Vaak gaan die twee samen. Wordt het art nouveau, modern, klassiek, Victoriaans of traditioneel? Aannemersbedrijf Groenewegen B.V.  kan u bij de keuze vakkundig adviseren.

Een voordeel van de bouw van een serre / aanbouw is dat het relatief snel is te realiseren. Er ineens veel extra woonruimte bij komt. De ruimte 4 seizoenen gebruikt kan worden. En door de toepassing van veel glas ruimte en licht ontstaat. Voor de bouw van uw serre moet u er rekening mee houden dat hiervoor een vergunning moet worden aangevraagd. Voor informatie t.a.v. vergunningen kunt op de site van VROM informatie inwinnen, www.vrom.nl Het verkrijgen van een bouwvergunning zal ongeveer 3 maanden in beslag nemen. Wanner de bouwvergunning er is hebben wij ongeveer 8 weken nodig om de serre  / aanbouw te realiseren.

 

 

 

 
WebWestland