Groenewegen B.V.
Het Ambacht 6
3155 AK Maasland

T (010) 591 75 66
F (010) 592 22 10
---------------------------
  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

KvK 24238278
Rabobank 3404.00.315
BTW nr. NL811146753B01

logo
Start arrow Onderaannemers arrow Binnenwerk arrow Badkamer en Toilet
Badkamer en Toilet Afdrukken

badkamer.jpgDe badkamer wordt hoe langer hoe meer de kamer om tot rust te komen. Een simpele douche of bad kunnen al wonderen doen. Wilt u een whirlpool en/of een stoomcabine in uw badkamer? Laat het ons weten; wij kunnen uw droombadkamer realiseren! Badderen in de kamer van uw dromen! Maar eerst moet er gebouwd worden, liefst door een goede aannemer. Aannemersbedrijf Groenewegen B.V. heeft z’n sporen verdiend wat dat betreft. Daar heeft menig klant nog jaren plezier van, kunnen we u vertellen. Maar nu u!

Renoveren of vergroten?
Op het gebied van badkamers en toiletten hebben wij een goede samenwerking met gerenommeerde bedrijven. Op die manier kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Aannemersbedrijf Groenewegen B.V.  is uw partner voor deskundig advies en een vakkundige montage. Geen zorgen over de constructie. Aannemersbedrijf Groenewegen B.V.  is één en al aandacht en luistert naar uw wensen, waardoor de voor u perfecte badkamer en/of toilet ontstaat. Als u wilt, regelen wij echt alles; dus ook het elektra en loodgieterswerk, waartoe wij samenwerken met uitstekende onderaannemers. Al het werk en alle verantwoording bij één adres dat uw vertrouwen waard is.

Ook kunt u denken aan een muurschildering in bijvoorbeeld uw badkamer om meer ruimte of eigen sfeer te creëren. Dit kan een goede oplossing zijn voor kleine ruimes. 

 

 
WebWestland