Groenewegen B.V.
Het Ambacht 6
3155 AK Maasland

T (010) 591 75 66
F (010) 592 22 10
---------------------------
  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

KvK 24238278
Rabobank 3404.00.315
BTW nr. NL811146753B01

logo
Start arrow De Werkplaats arrow Hefschuifpuien
Hefschuifpuien Afdrukken

schuifpui1.jpgKomen de muren op u af? Een schuifpui vergroot optisch uw woonruimte en vormt een schitterende verbinding tussen binnen en buiten. ’s Zomers lopen u en de kinderen zonder belemmering in en uit en in de winter heeft u altijd vrij zicht op de tuin. Bovendien: meer licht, meer leefcomfort en meerwaarde voor uw woning.

Een hefschuifpui werkt op de volgende wijze. Door de bediendingshendel te bewegen wordt de schuivende deur gelift. Hierdoor schuift de deur soepel en geruisloos. Door het handige hefsysteem is deze pui makkelijk te bedienen. De rails van dit schuifsysteem kan nagenoeg even hoog liggen als de rest van de binnenvloer, zodat u dus geen drempel heeft bij het naar binnen of naar buiten gaan.

  • Hefschuifpuien in hardhout zijn leverbaar met grote variatie in vorm en afmetingen o.a. met tweedelige, driedelige of vierdelige schuivende deurvleugels (naar uw keuze links of rechts schuivend) en worden gebruiksklaar geleverd
  • Enorme duurzaamheid door nauwkeurige afwerking in houtzwaarte en toegepast inbraakvertragend meerpuntsluitend hefschuifdeurbeslag
  • Naar keuze leverbaar met isolerende beglazing type: normaal, veiligheidsglas of HR=HoogRendementglas ++. Hardhouten roedenverdeling mogelijk

Grote glasoppervlakten zijn zwaar zoals bij schuifpuien. Daarom is de constructie van groot belang. Alleen schuifpuien met een solide profiel waarborgen een optimale veiligheid en duurzame stabiliteit voor een heel leven.

Wanneer de puien voorzien zijn van glas tot onderaan, is het verplicht de puien uit te voeren met veiligheidsglas, omdat je te maken hebt met een deur waar glas tot onderaan komt en er kinderen door heen kunnen lopen/fietsen enz.

LET HIER DUS OP. Veiligheidsglas is een stukje duurder, let hier dus ook op bij het opvragen en verglijken van prijzen. Ook is het van belang aandacht te schenken aan de kwaliteit van het glas met een zo hoog mogelijke isolatiewaarde die de warmte in de winter binnenhoudt en in de zomer buiten sluit.

 

 
WebWestland