Groenewegen B.V.
Het Ambacht 6
3155 AK Maasland

T (010) 591 75 66
F (010) 592 22 10
---------------------------
  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

KvK 24238278
Rabobank 3404.00.315
BTW nr. NL811146753B01

logo
Start arrow Onderaannemers arrow Binnenwerk arrow Systeemwanden en Plafonds
Systeemwanden en Plafonds Afdrukken
systeem1.jpgSysteemplafonds
Lifestyle programma's op TV hebben plafonds ondekt. Het plafond is tegenwoordig een belangrijke sfeerbepalende factor in onze woning en wordt er veel meer aandacht aan besteed. De gesauste prefab betonzolder en de schrootjes of panelen aan het plafond zijn echt passé. Strak, sfeervol, verlichting, kortom maatwerkplafond dat past bij uw persoonlijke lyfestyle. Op deze manier kunt u uw huiskamer, slaapkamer, badkamer en/of toilet een bijzondere sfeer geven. U kunt kiezen uit meer dan 100 kleuren in glanzend, of meer neutraal in stucdesign of mateffen, in diverse kleuren of helder wit.

Uw interieur en dus uw smaak zijn bepalend voor de uitvoering van een plafond. Alle onvolkomen van uw oude plafond worden aan het oog ontrokken en dat alles zonder hak of breekwerk.

Systeemwanden
Een systeemwand is een verplaatsbare, niet-dragende geluidsisolerende binnenwand, die ter plekke gemonteerd wordt. Deze wand wordt aan beide kanten voorzien van gipskartonplaten. Deze platen worden afgewerkt met vinyl behang naar keuze. De gipskartonplaten zijn te vervangen door gemelamineerde spaanplaat of een hardplastic toplaag. Uiteraard wordt ten behoeve van geluidsisolatie de wand voorzien van steenwol. Het plaatmateriaal wordt bevestigd door middel van omega's en voorzien van aluminium kliklijst. In systeemwanden kunnen eenvoudig glaselementen, kozijnen en deuren verwerkt worden. Systeemwanden hebben de goede eigenschap dat ze demontabel zijn.

De grote voordelen van deze systeemwanden zijn:

  • Het gips bevat een behanglaag wat met water afneembaar is
  • De wand is demontabel
  • De wand is naar bijna elke wens te verkrijgen
  • De wand is kant en klaar
 

 
WebWestland